GDAŃSKI APARTAMENT

Oprócz tego, że inwestycja mieści się w pięknym miejscu to firma P/B STUDIO, która była odpowiedzialna za projekt wnętrz budynku zaprojektowała fantastyczne części wspólne m.in korytarz, który zainspirował projektantki jeżeli chodzi o strefę wejściową. Po wejściu do mieszkania te wyjątkowe przestrzenie nie urywają się, tylko subtelnie przechodzą do wnętrza, co sprawia, że całość jest bardzo spójna.

Kuchnia w nietypowym zielonym kolorze wybija się zdecydowanie na pierwszy plan całej przestrzeni, by zaraz potem przejść w stonowaną część salonu.

W całej realizacji królują biele i jasna kolorystyka, także jeśli chodzi o drzwi. Całość miała być oryginalna, ale jednocześnie na tyle neutralna, by móc trafić w gusta wielu przyszłych mieszkańców. Apartament składa się również z pokoju gościnnego (11 m²), sypialni (11 m²) i bardzo stonowanej, eleganckiej łazienki (5 m²).

Zastosowane rozwiązania:

 

  • drzwi wewnętrzne PŁASKIE malowane białe
  • poszerzone opaski górne

 

 

Asm

 

 

 

06sm

 

 

13sm

 

15sm

 

14asm

 

 

Ta strona używa Cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę prywatności. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.